S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Úvod »» Zlatý list 24 karátový jedlý, 8x8 cm (Jedlé Zlato), Sugarflair, G101


        

Zlatý list 24 karátový jedlý, 8x8 cm (Jedlé Zlato), Sugarflair, G101

 

skladom

Jedlé zlato

Číslo produktu: 05123
Výrobca: Sugarflair Colours
EAN kód: 702811590465
cena bez DPH : 5,83 €
cena s DPH (20 %):
6,99 €
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Kompletné špecifikácie

Zlatý list 24 karátový jedlý, 8x8 cm, Sugarflair, G101

Jedlé Zlato

 

Ozdoba na cukrovinky. Doprajte svojim špecialitám luxusný vzhľad s 24 karátovým zlatým listom od Sugarflair! Je to skvelá ozdoba na svadobné torty a iné koláčiky.

Ako používať: Nožnicami vystrihnite z listu požadovaný tvar a vyhnite sa nadmernému kontaktu prstov so zlatom. Potrebnú plochu natrite jemne jedlým lepidlom alebo cukrárenskou polevou a pokryte oblasť mierne väčšiu, ako je plocha potrebná na pokrytie zlatým listom. Umiestnite list presne a jemne pritlačte. Pamätajte, že po prilepení už nemôže byť premiestnená. Nechajte pôsobiť minútu a potom pomaly odlepte zadný papier pinzetou. Nechajte schnúť 24 hodín. Alebo môžete list natrhať pinzetou a posypte alebo položte na zákusok.

 

Zloženie: E175 zlatý list (24 karátov).

 

Obsah: 1 list s rozmermi 8 x 8 cm.

 

Skladujte v suchu.

 

Vyrobené v UK.

 

 

Výrobca: Sugarflair Colours

Varianty tohto výrobku

Obrázok:
Číslo produktu / Názov tovaru:
Skladom:
Cena:
Strieborný list jedlý, 8x8 cm, Sugarflair, G201 (Jedlé striebro)
05521
Strieborný list jedlý, 8x8 cm, Sugarflair, G201 (Jedlé striebro)
skladom
cena 3,80 €
YjZlZWJmN
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: